Dispositivos e acessórios
Pozole Verde
Preparação 15min
Total 2h
8 portions
Ingredientes
-
white onions cut into pieces5 ½ oz
-
radishes trimmed, halved5 oz
-
green tomatillos halved17 oz
-
serrano chili seeds optional, to taste½ oz
-
water divided60 oz
-
fresh epazote5 leaves
-
pumpkin seeds2 tbsp
-
garlic cloves3
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
salt divided2 tsp
-
pork loin cubed (1 in.)42 oz
-
dried Mexican oregano plus extra to serve2 tsp
-
hominy (approx. 14.5 oz) drained1 can
-
romaine lettuce chopped8 oz
-
lime wedges, to serve
-
chili powder to serve
-
corn tostadas to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
44 g
Energia
1824 kJ /
436 kcal
Gordura
21 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Viva México!
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tamales Verdes
2h 55min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Carnitas
50min
Chicken Enchiladas
40min
Pork Tortas
2h 20min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Cochinita Pibil
4h
Gorditas de Chicharrón
1h 40min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3h 10min
Pollo Pibil
1h 30min
Tinga de Pollo
40min