Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dough
- 7 oz masa harina
- 1 oz all-purpose flour
- 1 tsp baking powder
- 1 oz canola oil
- 9 oz water
- ½ tsp salt, to taste
Filling
- 35 oz water
- 1 carrot, cut into pieces (1 in.)
- 3 oz red new potatoes, cut into pieces (1 in.)
-
2
oz leek, cut into pieces (1 in.)
ou 2 oz red onion, cut into pieces - 3 sprigs cilantro, leaves and tender stems
- 4 tsp chicken stock paste
- 1 oz extra virgin olive oil
- 12 oz chicken, boneless, skinless, cut into pieces (1 in.)
- 2 oz red onion, cut into pieces
- 4 - 5 oz avocado, cut into pieces (approx. 1 sm.)
- 1 oz mayonnaise
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, to taste
-
8
tbsp cotija cheese
ou 8 tbsp feta cheese
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2004 kJ / 479 kcal
- Proteína
- 24 g
- Hidratos de carbono
- 48 g
- Gordura
- 22 g
- Fibra
- 6 g
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