Dispositivos e acessórios
Chicken and Quinoa Salad
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
Marinade
-
orange thin peel only, no pith1
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried red chili flakes1 tsp
-
orange juice4 oz
-
honey1 tsp
-
chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless (approx. 3-4 breasts)24 oz
Dressing
-
extra virgin olive oil6 oz
-
fresh oregano leaves only6 sprigs
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
orange juice2 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
honey1 tsp
-
stone ground mustard1 tsp
Steaming
-
quinoa7 oz
-
water35 oz
-
red beets peeled, sliced into half-moons (¼ in.)16 oz
-
fresh green beans trimmed and halved6 oz
-
6 oz baby spinach, cut into thin ribbonsbeet greens cut into thin ribbons6 oz
-
blackberries6 oz
-
goat cheese crumbled or cut into pieces5 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
55 g
Energia
3113 kJ /
744 kcal
Gordura
33 g
Fibra
12 g
Hidratos de carbono
58 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Tasty Chicken
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tuna Avocado Bowl
50min
Southwest Quinoa
40min
Fish Carnitas
20min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1h 20min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Green Chili Deviled Eggs
40min