Dispositivos e acessórios
South Texas Carne Guisada
Preparação 10min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
dried ancho chilies de-seeded and de-stemmed2
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
chili powder½ tsp
-
cumin seeds¼ tsp
-
white onions quartered5 ½ oz
-
Anaheim chilies de-seeded and de-stemmed, cut into pieces4 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
fresh Roma tomatoes quartered5 oz
-
beef sirloin trimmed, cubed (¾ in.)24 oz
-
water8 oz
-
beef stock paste1 heaping tsp
-
all-purpose flour1 tbsp
-
chopped cilantro to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
30 g
Energia
1347 kJ /
322 kcal
Gordura
19 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Carnitas
50min
Fish Carnitas
20min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Beef Tostadas
1h 10min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Chicken Mole
50min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Chicken Enchiladas
40min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h