Dispositivos e acessórios
South Texas Carne Guisada
Preparação 10min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
dried ancho chilies de-seeded and de-stemmed2
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
chili powder½ tsp
-
cumin seeds¼ tsp
-
white onions quartered5 ½ oz
-
Anaheim chilies de-seeded and de-stemmed, cut into pieces4 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
fresh Roma tomatoes quartered5 oz
-
beef sirloin trimmed, cubed (¾ in.)24 oz
-
water8 oz
-
beef stock paste1 heaping tsp
-
all-purpose flour1 tbsp
-
chopped cilantro to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
30 g
Energia
1347 kJ /
322 kcal
Gordura
19 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min
Mexican Lasagna
1h 20min
Jersey Beef
30min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13h 20min
Cajun Chicken Gumbo
1h 45min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Chicken Enchiladas
40min
Chicken Fajita Soup
50min
Chicken Étouffée
1h 25min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h