![South Texas Carne Guisada South Texas Carne Guisada](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D1692C81-9E27-484A-B68B-F1BE46AEE424/Derivates/e1b51a22-2a78-46cd-8f58-ec8c534078df.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 dried ancho chilies, de-seeded and de-stemmed
- 1 tsp salt
- 1 tsp black peppercorns
- ½ tsp chili powder
- ¼ tsp cumin seeds
- 5 ½ oz white onions, quartered
- 4 ½ oz Anaheim chilies, de-seeded and de-stemmed, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 5 oz fresh Roma tomatoes, quartered
- 24 oz beef sirloin, trimmed, cubed (¾ in.)
- 8 oz water
- 1 heaping tsp beef stock paste
- 1 tbsp all-purpose flour
- chopped cilantro, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1347 kJ / 322 kcal
- Proteína
- 30 g
- Hidratos de carbono
- 7 g
- Gordura
- 19 g
- Fibra
- 1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45min
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40min
Texas Chili
1h 10min
Bolognese Sauce
1h 10min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1h 10min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Turkey Bolognese Sauce
50min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Basque Chicken
1h 10min
Fragrant Chicken Curry
1h
Chicken Parmesan
1h 10min