Dispositivos e acessórios
Lemon Snaps
Preparação 20min
Total 2h 40min
24 pieces
Ingredientes
Cookie Dough
-
lemon thin peel only, no pith1
-
sugar3 oz
-
unsalted butter room temperature8 oz
-
large egg1
-
lemon extract1 tsp
-
all-purpose flour7 oz
-
corn starch2 tbsp
-
baking powder¼ tsp
-
baking soda⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
Lemon Glaze Icing
-
ultrafine sugar divided12 oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons), plus zest, to garnish4 tbsp
-
lemon extract (opcional)¼ tsp
-
sugar sprinkles
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
1 g
Energia
669 kJ /
160 kcal
Gordura
8 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookie Exchange
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Homemade Baking Mix with Shortening
5min
Kringle
2h 30min
Layered Caramel Flan
6h
Oatmeal Raisin Cookies
50min
Carrot Cake Cookies
35min
Mint Chocolate Chip Cookie
50min
Cheesy Crust Pizza
2h 20min
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies)
1h 30min
Snickerdoodles
25min
Apple Fritter Bread
2h
Banana Walnut Muffins
35min
Apple Pie
3h 30min