Dispositivos e acessórios
Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar
Preparação 15min
Total 55min
6 porsiyon
Ingredientes
-
taze kaşar küp küp kesilmiş (2 cm)175 g
-
su500 g
-
karnabahar çiçek çiçek ayrılmış (3-4 cm)1000 g
-
tereyağı oda sıcaklığında, küçük parçalara bölünmüş95 g
-
un95 g
-
süt800 g
-
tuz ekstra 2 tutam tuz1 ½ tk
-
karabiber (opcional)2 tutam
-
toz muskat (opcional)1 - 2 tutam
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Proteína
17.5 g
Energia
1689.9 kJ /
404.3 kcal
Gordura
27.1 g
Fibra
5.6 g
Hidratos de carbono
22.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mercimek musakka
2h 20min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40min
Sotelenmiş Mantar
20min
Karamelize Elmalar
15min
Yulaflı Sebze Köftesi (Bebek Yemeği)
50min
Labne Peyniri
24h 15min
Yeşil Fasulye, Muz ve Yaban Mersini Lapası
20min
Lor Peyniri
30min
Bolonez Soslu Lazanya
2h 30min
Sahlep
20min
Kıymalı Kabak Graten
50min
Beşamel Sos
15min