Dispositivos e acessórios
Crémeux czekoladowe
Preparação 5min
Total 3h 15min
880 g
Ingredientes
-
400 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
-
200 g mleka 3,2% tłuszczu, o temp. pokojowej
-
200 g śmietany, 36% tłuszczu o temp. pokojowej
-
80 g żółtek (ok. 5 sztuk)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Proteína
5.7 g
Energia
1506.3 kJ /
359.8 kcal
Gordura
25.7 g
Fibra
0.8 g
Hidratos de carbono
27.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
PODSTAWY CUKIERNICZE
10 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Crème brûlée
2h 30min
Portugalski crème brûlée
25min
Mus czekoladowy
3h 20min
Mleczna pianka
3h 10min
Korzenny crème brulée
3h 30min
Mus z białej czekolady
1h
Kawowy crème brûlée
2h 45min
Fondue sernikowo-czekoladowe z herbatnikami
25min
Pudding truskawkowy
2h 35min
Mus czekoladowy z chili
3h 10min
Słodki pudding toffi
1h
Sos waniliowy
10min