Dispositivos e acessórios
Crémeux czekoladowe
Preparação 5min
Total 3h 15min
880 g
Ingredientes
-
400 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
-
200 g mleka 3,2% tłuszczu, o temp. pokojowej
-
200 g śmietany, 36% tłuszczu o temp. pokojowej
-
80 g żółtek (ok. 5 sztuk)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Proteína
5.7 g
Energia
1506.3 kJ /
359.8 kcal
Gordura
25.7 g
Fibra
0.8 g
Hidratos de carbono
27.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
PODSTAWY CUKIERNICZE
10 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Kokosowe miniserniczki
50min
Crème brûlée
2h 30min
Portugalski crème brûlée
25min
Mus czekoladowy
3h 20min
Mleczna pianka
3h 10min
Krem kataloński (crema catalana) z przyprawami korzennymi
1h 40min
Korzenny crème brulée
3h 30min
Mus z białej czekolady
1h
Kawowy crème brûlée
2h 45min
Semifreddo kawowe
6h 30min
Bailey's panna cotta
1h 30min
Sos waniliowy
10min