Dispositivos e acessórios
Cream of Crab Soup
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
yellow onions quartered8 oz
-
celery cut into pieces (2 in.), plus leaves to garnish4 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.)2 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
fish stock16 oz
-
dried bay leaf1
-
salt to taste½ tsp
-
white pepper½ tsp
-
mace¼ tsp
-
Tabasco sauce2 dashes
-
whipping cream4 oz
-
crab meat8 oz
-
dry sherry2 oz
-
fresh baguette sliced, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
22 g
Energia
2209 kJ /
528 kcal
Gordura
25 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
CharlestonSavor the South
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Green Chili Deviled Eggs
40 Min
Egg Drop Soup
45 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 Std. 10 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 Min
Corn and Bacon Chowder
1 Std. 15 Min
French Onion Soup
1 Std. 10 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min