
Versões compatíveis
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Jalapeño XO Sauce
- 3 oz dried scallops
- 3 oz dried shrimp
- 11 oz shaoxing rice wine
- 6 oz garlic cloves peeled
- 6 oz jalapeño chilies de-stemmed, sliced (2 in.)
- 6 oz Fresno chilies de-stemmed, sliced (2 in.)
- 18 oz canola oil
- 3 oz soy sauce
- 1 tsp salt
- 1 pinch sugar
Black Rice and Scallops
- 4 oz black rice
- 32 oz water
- ½ oz fresh ginger sliced
- 1 stalk fresh lemongrass in pieces (2 in.)
- 9 baby bok choy cut in half
- 2 oz fresh shiitake mushrooms in pieces
- 12 fresh sea scallops, large (U10)
- salt to taste
- ground black pepper to taste
- 1 tbsp oil
- 4 tbsp unsalted butter
- green onions sliced on the bias, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 478 kcal / 2000 kJ
- Proteína
- 21 g
- Gordura
- 30 g
- Hidratos de carbono
- 32 g
- Fibra
- 3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1h
Cranberry Mung Bean Cake
4h 55min
Steamed Shrimp
20min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Vegetable Shumai
45min
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Cioppino
55min
Eggplant Sauté
30min
Ramen Noodle Soup
40min