![Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim) Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3CD79ED9-3D92-487D-89A0-4FEEE43AAE18/Derivates/e4b645a0-bca1-40b9-ae00-243e35a8811b.jpg)
Versões compatíveis
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Jalapeño XO Sauce
- 3 oz dried scallops
- 3 oz dried shrimp
- 11 oz shaoxing rice wine
- 6 oz garlic cloves, peeled
- 6 oz jalapeño chilies, de-stemmed, sliced (2 in.)
- 6 oz Fresno chilies, de-stemmed, sliced (2 in.)
- 18 oz canola oil
- 3 oz soy sauce
- 1 tsp salt
- 1 pinch sugar
Black Rice and Scallops
- 4 oz black rice
- 32 oz water
- ⅔ oz fresh ginger, sliced
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (2 in.)
- 9 baby bok choy, cut in half
- 2 oz fresh shiitake mushrooms, in pieces
- 12 fresh sea scallops, large (U10)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 tbsp oil
- 4 tbsp unsalted butter
- green onions, sliced on the bias, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2000 kJ / 478 kcal
- Proteína
- 21 g
- Hidratos de carbono
- 32 g
- Gordura
- 30 g
- Fibra
- 3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Kimchi Pancakes (Hestan Cue™)
50min
Egg Drop Soup
45min
Bibimbap
55 min
California Stuffed Artichokes
55 min
Green Bean Casserole
1h 30min
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50min