Dispositivos e acessórios
Flatbread (Manakish) with Za'atar
Preparação 35min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
Za'atar
-
dried thyme20 g
-
dried oregano15 g
-
dried savory (see tip)15 g
-
sumac (see tip)10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sesame seeds10 g
Flatbread (Manakish)
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
water275 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil plus extra for greasing50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
14 g
Energia
2379 kJ /
565 kcal
Gordura
15 g
Hidratos de carbono
93 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lebanese cuisine
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Falafel
24h
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Naan Bread with Onion and Cumin
1h 30min
Traditional Samosa
1h 30min
Spinach Fatayers
2h
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Naan Bread with Onion and Cumin
2h
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20min