Dispositivos e acessórios
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
Preparação 35min
Total 3h 50min
12 portions
Ingredientes
Caramel Sauce
-
Demerara sugargranulated sugar250 g
-
double cream220 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
unsalted butter cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
vinegar15 g
Cake
-
medium eggs3
-
caster sugar80 g
-
unsalted butter soft120 g
-
milk120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
plain flour200 g
-
baking powder1 tsp
Topping
-
double cream300 g
-
caster sugar (opcional)30 g
-
natural vanilla extract (opcional)1 tsp
-
fresh raspberries150 g
-
fresh blackberries150 g
-
fresh blueberries150 g
-
mint leaves for garnishing
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
34.7 mg
Proteína
4.8 g
Energia
1564 kJ /
374 kcal
Gordura
19 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
11 g
Hidratos de carbono
46.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cookie Dough Ice Cream Sundaes
11h
Chocolate Ice Cream
31h
Caramel Custard
1h
Frangipane Cake
1h 45min
Meringue Ghosts
12h 25min
Spider Web Cupcakes
1h 5min
Sponge Cake
1h 50min
Ombre Cake
2h 10min
Berries and Cream Layer Cake
2h 15min
Cake in a Jar
35min
Ice Cream Cone Cupcakes
35min
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55min