Rabarbar pod kruszonką

Rabarbar pod kruszonką

4.7 688 avaliações
Preparação 15min
Total 55min
6 porcji

Ingredientes

  • 150 - 180 g brązowego cukru
  • skórka z cytryny ekologiczna, bez białych błonek
  • 500 g rabarbaru pokrojonego na 2-3 cm kawałki
  • 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (opcjonalnie)
  • 100 g płatków owsianych
  • 100 g mąki pszennej
  • 100 g masła pokrojonego na kawałki

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porcję

Proteína 4.2 g
Energia 1551.9 kJ / 370.7 kcal
Gordura 15.2 g
Fibra 4.2 g
Hidratos de carbono 57.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...