![Illinois Pierogi Illinois Pierogi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FEF4C93D-65CE-4060-A672-4459AA2D7171/Derivates/E8EA9A74-C53F-4289-9B2E-FE12FDF6C348.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cheese Filling
- 17 ½ oz water
- 16 oz potatoes, peeled, cubed (1 in.)
- 4 oz yellow onion, quartered
- 3 tbsp unsalted butter
-
1 ½
tsp semolina
ou 1 ½ tsp all-purpose flour - 13 oz mascarpone cheese
- ¾ tsp salt, to taste
- ¾ tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 9 oz warm water, plus extra to seal and boil pierogi
- 1 large egg
- 1 oz grapeseed oil
- 17 ½ oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 2 pinches salt, to taste, plus extra to boil water (approx. 3 tbsp per 4 qt)
Topping
- 16 oz yellow onions, quartered
- 2 oz unsalted butter, cubed, plus extra to fry
- 2 oz extra virgin olive oil
- fresh parsley leaves, to garnish (opcional)
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 439 kJ / 105 kcal
- Proteína
- 2 g
- Hidratos de carbono
- 11 g
- Gordura
- 6 g
- Fibra
- 1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Guacamole
5 分钟
Cream Cheese Spread with Radishes
5 分钟
Fruit Ice Cream
5 分钟
Pizza Dough
1小时
Minestrone
45 分钟
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4 Std. 45 Min
Matcha Nice Cream
35min
Brioche Creamed Corn
1h 10min
Deviled Eggs with Chow Chow and Cajun Sunshine
10 Std.
Tex-Mex Turkey Soup
50min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18h 25 min
Buffalo Cauliflower Bites
25min