Dispositivos e acessórios
Fresh Fruit Tarts
Preparação 1h 10min
Total 7h 5min
6 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter cold, diced120 g
-
plain flour plus extra for dusting175 g
-
icing sugar50 g
-
egg yolks from medium eggs2
Crème Pâtissière
-
whole milk500 g
-
caster sugar70 g
-
cornflour40 g
-
large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
vanilla pod seeds only (see tip)1
Assembly
-
apricot jam160 g
-
water30 g
-
mixed fresh fruit thinly sliced (e.g. blueberries, raspberries, kiwi fruit, strawberries)450 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Proteína
11 g
Energia
2423 kJ /
578 kcal
Gordura
26 g
Hidratos de carbono
73 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chocolate Macarons
25h 30min
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3h 30min
Choux Pastry
2h
Marble Cake
2h 10min
Tiramisu
5h 20min
Mini Choux with Strawberries
2h 10min
Crème Pâtissière
15min
Chocolate Brioche Buns
4h 45min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Croissants
12h
Mango Swiss Roll
40min