
Dispositivos e acessórios
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
Preparação 25min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Tiramisu Dip
-
mascarpone cheese250 g
-
double cream120 g
-
caster sugar to taste (see tip)30 - 50 g
-
coffee liqueur (e.g. Kahlua®)40 g
Spaghetti with Mussels
-
boiling water for cooking pasta
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
dried spaghetti320 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved60 g
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp20 g
-
cherry tomatoes halved280 g
-
frozen mussel meat defrosted400 g
-
white wine25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
-
cocoa powder for dusting1 - 2 tsp
-
sponge finger biscuits for serving8
Nutrição por 1 portion
Energia
1027 kcal /
4289 kJ
Proteína
33 g
Gordura
57 g
Hidratos de carbono
89 g
Gordura saturada
31 g
Sódio
700 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Meals in Minutes
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda