Dispositivos e acessórios
Brioche
Preparação 25min
Total 8h
16 slices
Ingredientes
-
milk20 g
-
2 tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast crumbled,20 g
-
bread flour plus extra for dusting350 g
-
eggs4
-
sugar60 - 100 g
-
salt1 tsp
-
butter, unsalted cut in pieces, plus extra for greasing170 g
-
egg yolk lightly whisked, for glazing1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
4 g
Energia
669 kJ /
200 kcal
Gordura
9 g
Fibra
0.7 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
174 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Rye Bread Rolls
4 godz.
Rum Babas
3 godz. 45 min
Choux Pastry
2 godz.
Baguettes
3 godz. 45 min
Mini Choux with Strawberries
2 godz. 10 min
Raspberry Dacquoise
2 godz.
Prawn Toast
35 min
Chocolate Brioche Buns
4 godz. 45 min
Brioche
5 godz.
Paris Brest
6 godz. 40 min
Milk bread
2 godz. 20 min
Baguette
3 godz. 45 min