Versões compatíveis
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizza Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
ou 20 g fresh yeast - olive oil, for greasing
- 400 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Topping and Assembly
- 240 g medium-hard cheese, cut in pieces (e.g. Gouda, Cheddar)
- 120 g onions, quartered
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 250 g tomato passata
- 30 g tomato purée
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
1
tsp smoked paprika
ou 1 tsp sweet paprika - 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 tsp sugar
- 300 g frozen spinach, defrosted and well-drained
- 4 medium eggs
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 1765 kJ / 422 kcal
- Proteína
- 19.4 g
- Hidratos de carbono
- 39.6 g
- Gordura
- 20.6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pollock and Spinach Lasagne
1 godz.
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Walnut Scones
30min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 godz. 40 min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3j 40 menit
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Vegetarian Chilli
1h 5min
No-rise Wholemeal Pizzas
40min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1 godz. 30 min