Dispositivos e acessórios
Egg Drop Soup
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
green onions white and green parts, divided6
-
sesame oil1 tsp
-
fresh ginger peeled, in pieces2 oz
-
5 oz Jinhua ham (Chinese ham), in piecesthick cut bacon in pieces5 oz
-
chicken stock low sodium48 oz
-
corn starch divided2 tbsp
-
liquid aminos, e.g. Bragg® divided2 tbsp
-
tofu, firm sliced in strips (approx. 2 in. x ½ in.)12 oz
-
large eggs5
-
ground black pepper to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
19 g
Energia
933 kJ /
223 kcal
Gordura
13 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Satisfying Soups
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Stir-Fried Vegetables
15min
Lemongrass Chicken Soup
50min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Summer Bolognese Bowl
45min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Shepherd's Pie
1h 15min
Chicken Noodle Bowl
35min
Thai Fish Curry
50min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min