Dispositivos e acessórios
Egg Drop Soup
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
green onions white and green parts, divided6
-
sesame oil1 tsp
-
fresh ginger peeled, in pieces2 oz
-
5 oz Jinhua ham (Chinese ham), in piecesthick cut bacon in pieces5 oz
-
chicken stock low sodium48 oz
-
corn starch divided2 tbsp
-
liquid aminos, e.g. Bragg® divided2 tbsp
-
tofu, firm sliced in strips (approx. 2 in. x ½ in.)12 oz
-
large eggs5
-
ground black pepper to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
19 g
Energia
933 kJ /
223 kcal
Gordura
13 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Satisfying Soups
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cream of Crab Soup
45min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Homemade Thai Iced Tea
10min
Vegetarian Japchae
45min
Lemongrass Chicken Soup
50min
Mantou Buns with Soya Milk
1h 35min
Spicy Asian Snow Peas
25min
Bibimbap
55min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min
Corn and Bacon Chowder
1h 15min