Dispositivos e acessórios
Chinese Long Beans with Pork
Preparação 15min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
Chinese long beans trimmed12 oz
-
sesame oil divided3 tsp
-
soy sauce to drizzle green beans, plus extra 1½ oz to cook1 tsp
-
fresh ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
garlic cloves2
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
red onion cut into thin wedges8 oz
-
fresh shiitake mushrooms4 oz
-
hoisin sauce1 ½ oz
-
Chinese cooking wine1 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
ground pork6 oz
-
fresh red chilies thinly sliced, divided3
-
dry-roasted peanuts chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
925 mg
Proteína
27 g
Energia
1054 kJ /
252 kcal
Gordura
18 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese New Year
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Taiwanese three cup chicken
20min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Mapo tofu
15min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Pork and Green Beans Sauté
45min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Fried Garlic Pork
50min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min