Dispositivos e acessórios
Clams in White Wine with Cilantro
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
small littleneck clams scrubbed and debearded35 oz
-
water to soak clams
-
salt (opcional) divided (see Tip)2 ⅛ tsp
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dry white wine5 ½ oz
-
cilantro chopped½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
1567.1 mg
Proteína
37.1 g
Energia
1342 kJ /
320.8 kcal
Gordura
10.1 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
12.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Spanish Tapas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
White Radish Pork Rib Soup
3 h
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 h 10 min
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 h
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 h
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min
Cioppino
55 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 h 10 min
Lobster Bisque
1 h 50 min