![Palmiers Two Ways Palmiers Two Ways](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/05a9fc53-552a-447e-bfe5-7899e3c4a0d5/Derivates/520b095e-4e39-4400-a9cd-0c015751a661.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Puff Pastry
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 90 g water, ice cold
- ½ tsp fine sea salt
Anchovy Filling
- 12 anchovy fillets, in oil, drained (drained weight approx. 40 g)
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- ½ tsp dried chilli flakes
Olive and Rosemary Filling
- 125 g pitted black olives
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, finely chopped
- 1 pinch fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 266 kJ / 64 kcal
- Proteína
- 0.7 g
- Hidratos de carbono
- 3 g
- Gordura
- 5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Focaccia
3 Std.
Tomato Focaccia
3 Std.
Lemon curd
1 Std.
Cheese Biscuits
30 Min
Sultana and Cranberry Rolls
14sa 25 dk
Grissini with Parmesan and Herbs
5 godz. 10 min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)
15 Min
Profiteroles
2h 15min
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2h 30 min
Plum and Almond Traybake
1 Std. 5 Min
Cheese crackers
2h 30 min
Emmental Gougères
50min