Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Filling
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 150 g white fish fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 30 g dry white wine
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g potatoes, peeled and diced (1 cm)
- water, for cooking potatoes
- 1 medium egg
Pasta
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 100 g semolina
- 4 medium eggs
- 10 g extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt
Assembly
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g onions, halved
- 100 g courgettes, cut in round slices (1 cm), then halved
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 400 g cherry tomatoes
- 1 tsp fine sea salt, plus extra for cooking pasta
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g large raw prawns, peeled
- 50 g unsalted butter, diced
- water, for cooking pasta
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1780 kJ / 425 kcal
- Proteína
- 16.5 g
- Hidratos de carbono
- 43 g
- Gordura
- 19.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Salmon tartare
25min
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2 Std. 10 Min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 godz. 20 min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10h 55min
Profiteroles
2h 15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Fried Cheese and Tomato Pizzas
3h
Natillas
1 godz.
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3 godz. 15 min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3 Std. 50 Min
Tarte au Citron Reconstructed
50min
Sherry Panettone
5 Std. 15 Min