
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Filling
- 2 sprigs fresh parsley leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 150 g white fish fillets, skinless cut in pieces (3 cm)
- 30 g dry white wine
- 1 tsp fine sea salt plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper plus extra to taste
- 150 g potatoes peeled and diced (1 cm)
- water for cooking potatoes
- 1 medium egg
Pasta
- 300 g plain flour plus extra for dusting
- 100 g semolina
- 4 medium eggs
- 10 g extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt
Assembly
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g onions halved
- 100 g courgettes cut in round slices (1 cm), then halved
- 2 - 3 sprigs fresh thyme leaves only
- 400 g cherry tomatoes
- 1 tsp fine sea salt plus extra for cooking pasta
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g large raw prawns, peeled
- 50 g unsalted butter diced
- water for cooking pasta
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 425 kcal / 1780 kJ
- Proteína
- 16.5 g
- Gordura
- 19.9 g
- Hidratos de carbono
- 43 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Caesar Salad
30min
Roasted Tomato Tart
2h
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
3h 10min
Yoghurt Dressing
5min
Quiche Lorraine
45min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Calamares a la Americana
50min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1h 25min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min