![Bourbon Butter Basted Roast Turkey Bourbon Butter Basted Roast Turkey](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9C78BB4E-E18F-4FB9-AD83-4FEE266655B3/Derivates/1A40AA83-21C4-46BF-8BDD-DAB261D293A4.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 turkey (16.5-18 lb)
- 6 oz brown sugar
- 3 oz sea salt
- 4 oz dried minced onions
- 4 tbsp dried chili flakes
- 20 sprigs fresh rosemary
- 10 dried bay leaves
- 1 tbsp white pepper
- 3 tbsp black peppercorns
- 3 tbsp allspice berries
- 1 bottle Chardonnay wine (Kendall Jackson Vintner's Reserve®), plus extra to serve
- 3 oranges, 1 quartered, plus 2 halved, to garnish, divided
- 1 bunch fresh thyme, divided
- 12 oz unsalted butter, in pieces
- 10 oz bourbon
- 4 oz maple syrup
- 10 oz orange juice
- 1 pomegranate, quartered, to garnish
- fresh bay leaves, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2912 kJ / 696 kcal
- Proteína
- 104 g
- Hidratos de carbono
- 2 g
- Gordura
- 27 g
- Fibra
- 0 g
Receitas alternativas
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Maple Cranberry Gingerbread
1 godz. 25 min
Hibiscus Cheesecake
2h
Holiday Stuffing
1h
Pumpkin Spice Chai
15 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Butterfly Pea Tea
15 Min
Thanksgiving Gravy
20 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min