
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 turkey (16.5-18 lb)
- 6 oz brown sugar
- 3 oz sea salt
- 4 oz dried minced onions
- 4 tbsp dried chili flakes
- 20 sprigs fresh rosemary
- 10 dried bay leaves
- 1 tbsp white pepper
- 3 tbsp black peppercorns
- 3 tbsp allspice berries
- 1 bottle Chardonnay wine (Kendall Jackson Vintner's Reserve®) plus extra to serve
- 3 oranges 1 quartered, plus 2 halved, to garnish, divided
- 1 bunch fresh thyme divided
- 12 oz unsalted butter in pieces
- 10 oz bourbon
- 4 oz maple syrup
- 10 oz orange juice
- 1 pomegranate quartered, to garnish
- fresh bay leaves to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 696 kcal / 2912 kJ
- Proteína
- 104 g
- Gordura
- 27 g
- Hidratos de carbono
- 2 g
- Fibra
- 0 g
Receitas alternativas
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55 godz.
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 godz. 30 min
Jalapeño Poppers
1 godz.
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Tex-Mex Turkey Soup
50 min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Illinois Pierogi
2 godz. 30 min
New England Clam Chowder
45 min
Braided Milk Bread
2 godz. 20 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min