Dispositivos e acessórios
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Preparação 1h
Total 2h
4 portions
Ingredientes
Manti dough
-
baker's flour plus extra for dusting250 g
-
baker's flour250 g
-
egg1
-
water125 g
Wagyu beef and sauce
-
beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)100 g
-
Aleppo pepper plus extra to serve (see Tips)1 pinch
-
garlic cloves2
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
salt1 tsp
-
water for boiling
-
unsalted butter20 g
-
Turkish sausage (sucuk) cut into pieces (see Tips)100 g
-
frozen peas100 g
-
cocktail pickled onions100 g
-
capsicum paste (see Tips)50 g
-
fresh mint leaves10
-
Aleppo pepper to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1519.9 mg
Proteína
22.1 g
Energia
1942.1 kJ /
462.4 kcal
Gordura
17 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
52.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Shane Delia's Spice Journey
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Asparagus and saffron risotto
35min
Bolognaise sauce for two
20min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30min
Chicken moghrabieh
25h 15min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Chai latte parfait
29h 5min
Chilli crab pasta
35min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Savoury crêpes
45min