Dispositivos e acessórios
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Preparação 10min
Total 30min
4 pieces
Ingredientes
-
ground cayenne pepper¼ - ¾ tsp
-
cumin seeds¼ - ½ tsp
-
granulated garlic1 ¼ tsp
-
fried shallots1 ¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
sweet paprika1 ¼ tsp
-
smoked paprika1 ¼ tsp
-
raw sugar½ tsp
-
potato oblong, 4-5 cm to fit through feeder tube (see Tip)4
-
vegetable oil to deep fry500 g
-
sauce of choice to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
955.9 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1201.6 kJ /
287.2 kcal
Gordura
13 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
40.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize your life (TM5)
17 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free cinnamon doughnuts
25min
Boiled pasta
20min
Caprese omelette
30min
Naturally Sweet Mango Sorbet
10min
Leek and Cheese Tart
1h 5min
Cold and Flu Tea Bombs
6h 25min
Browned beef mince
20min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40min
Strawberry protein milkshake
10min
High protein peanut banana shake
5min
Mini chocolate bundts
45min