Dispositivos e acessórios
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Preparação 10min
Total 30min
4 pieces
Ingredientes
-
ground cayenne pepper¼ - ¾ tsp
-
cumin seeds¼ - ½ tsp
-
granulated garlic1 ¼ tsp
-
fried shallots1 ¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
sweet paprika1 ¼ tsp
-
smoked paprika1 ¼ tsp
-
raw sugar½ tsp
-
potato oblong, 4-5 cm to fit through feeder tube (see Tip)4
-
vegetable oil to deep fry500 g
-
sauce of choice to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
955.9 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1201.6 kJ /
287.2 kcal
Gordura
13 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
40.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize your life (TM5)
17 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Little mug gingerbread houses
5 Std. 30 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Vegetable Stock Paste
Keine Bewertungen
"Marry Me" Chicken Pasta
30 Min
Mango Tequila Sunrise Cocktail (Diabetes)
10 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 Min
Chunky guacamole
10 Min
Placki (Thermomix® Cutter, using modes)
35 Min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 Min
Crumbs chocolate chip cookies
1 Std. 10 Min
Pistachio macarons
2 Std. 30 Min
Char siu pork bao
2 Std. 10 Min