Dispositivos e acessórios
Beef and Broccoli Sauté
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
20 oz sirloin steaks, trimmed, cut into pieces (¼ in.)filet mignon trimmed, cut into pieces (¼ in.)20 oz
Sauce
-
sherry vinegar Xiao Xing3 oz
-
oyster sauce2 oz
-
soy sauce1 oz
-
black bean garlic sauce1 oz
-
sugar1 tsp
-
cornstarch1 tsp
Sauté
-
vegetable oil divided1 ½ oz
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled½ oz
-
broccoli florets8 oz
-
onions cut into pieces (1 in.)4 oz
-
steamed rice to serve (see Tip)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
507 mg
Proteína
37 g
Energia
1787 kJ /
427 kcal
Gordura
26 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Saucy Sautés
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lemon Garlic Chicken
30min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Quick Beef Pho
45min
Chicken Pad Thai
45min
Soy Poached Chicken
50min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Braised Pork and Eggs with Rice
40min
Korean Beef Sauté
1h 25min