![Beef and Broccoli Sauté Beef and Broccoli Sauté](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F045C0BA-55C2-466A-BEFD-4B6FE514A223/Derivates/c4d212bb-9920-482b-a6db-27acc8b82dc8.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
20
oz filet mignon, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
ou 20 oz sirloin steaks, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
Sauce
- 3 oz sherry vinegar, Xiao Xing
- 2 oz oyster sauce
- 1 oz soy sauce
- 1 oz black bean garlic sauce
- 1 tsp sugar
- 1 tsp cornstarch
Sauté
- 1 ½ oz vegetable oil, divided
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled
- 8 oz broccoli florets
- 4 oz onions, cut into pieces (1 in.)
- steamed rice, to serve (see Tip)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1787 kJ / 427 kcal
- Proteína
- 37 g
- Hidratos de carbono
- 10 g
- Gordura
- 26 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 507 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Chicken Adobo
1h 25min
Chinese Pork with Vegetables
1ч. 20 мин.
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40 мин.
Honey Sesame Chicken (Hestan Cue™)
1 godz.
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Teriyaki Chicken
1 godz.
Asian Stir Fry with Noodles
1 Std. 5 Min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min