
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger peeled, sliced
-
3
oz Bosc pear peeled, in pieces
ou 3 oz D'Anjou pear peeled, in pieces - 2 oz soy sauce
- 1 ½ oz brown sugar
- ½ oz sesame oil
- ½ oz Korean chili paste (gochujang)
- 1 tbsp cornstarch
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 4 oz yellow onion halved, thinly sliced
- 16 oz prime ribeye steak partially frozen (see Tip)
- 1 oz vegetable oil divided
- sesame seeds to garnish
- fresh cilantro leaves to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 696 kcal / 2912 kJ
- Proteína
- 50 g
- Gordura
- 50 g
- Hidratos de carbono
- 13 g
- Fibra
- 1 g
- Gordura saturada
- 14 g
- Sódio
- 544 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Spicy Asian Snow Peas
25min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30min
Hoisin Pork Bowl
45min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45min
Pork and Green Beans Sauté
45min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Asian Sloppy Joes
1h 50min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min