Dispositivos e acessórios
Korean Beef Sauté
Preparação 10min
Total 1h 25min
2 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
3 oz D'Anjou pear, peeled, in piecesBosc pear peeled, in pieces3 oz
-
soy sauce2 oz
-
brown sugar1 ½ oz
-
sesame oil½ oz
-
Korean chili paste (gochujang)½ oz
-
cornstarch1 tbsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
yellow onion halved, thinly sliced4 oz
-
prime ribeye steak partially frozen (see Tip)16 oz
-
vegetable oil divided1 oz
-
sesame seeds to garnish
-
fresh cilantro leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
544 mg
Proteína
50 g
Energia
2912 kJ /
696 kcal
Gordura
50 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Saucy Sautés
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2h
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Pork and Green Beans Sauté
45min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Pork and Mushroom Wraps
30min
Korean Beef Bowl
1h
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10min
Kung Pao Chicken
1h 5min