Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Creamy Avocado
- 8 oz avocado, flesh only, peel and pit removed (see Tip)
- ¼ tsp salt
- 1 lime, freshly squeezed (juice only), plus extra, sliced, to garnish
Salmon
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 20 oz fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 tsp extra virgin olive oil, divided
- 4 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- vegetable oil, to sear
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1808.5 kJ / 432.2 kcal
- Proteína
- 30.2 g
- Hidratos de carbono
- 7.2 g
- Gordura
- 31.8 g
- Gordura saturada
- 6.3 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sódio
- 541.3 mg
Receitas alternativas
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Broccoli Sauté
20 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Sous-vide Steak
1h 30min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Lemon Caper Asparagus
25min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min