Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
20
gramů oleje
ou 20 gramů olivového oleje -
200
gramů cibule, žluté, na klínky nebo plátky (1 cm)
ou 200 gramů červené cibule, na klínky nebo plátky (1 cm) - 20 gramů vody
- 2 špetky soli
- Nutrição
- por 1 porce
- Energia
- 972 kJ / 232 kcal
- Proteína
- 2 g
- Hidratos de carbono
- 10 g
- Gordura
- 20 g
- Gordura saturada
- 3 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sódio
- 406 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Restovaná cibule (200 gramů)
20 min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25 min
Restovaná cibule a česnek
Nenhuma avaliação
Zhnědlá šalotka (350 gramů)
Nenhuma avaliação
Restovaná šalotka (250 gramů)
Nenhuma avaliação
Zhnědlá cibule (200 gramů)
25 min
Restovaná cibule s chilli
20 min
Karamelizovaná cibule (400 - 500 gramů)
50 min
Restovaná zeleninová směs
30 min
Restovaná cibule (300 gramů)
20 min
Lehce zhnědlá cibule (200 - 300 gramů)
20 min
Restované kostky krůtího masa
15 Min