Ser typu halloumi

Ser typu halloumi

4.6 43 avaliações
Preparação 20min
Total 29h
300 g

Ingredientes

  • 375 g wody plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
  • 5 g chlorku wapnia w proszku (patrz wskazówka)
  • 2000 g mleka tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
  • 10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej (patrz wskazówka)
  • 20 g soli

Dificuldade

médio


Nutrição por 100 g

Proteína 22.7 g
Energia 1877.3 kJ / 447 kcal
Gordura 22.7 g
Fibra 0 g
Hidratos de carbono 40.1 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...