
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g salted butter cut into pieces
- 30 g thickened cream
- 30 g milk
- 6 eggs (see Tips)
- 2 pinches salt plus extra to season
- 1850 g water plus extra to submerge bags
- 30 g lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- ground black pepper to season
- fresh chives chopped, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 452 kcal / 1898.5 kJ
- Proteína
- 22.5 g
- Gordura
- 40.6 g
- Hidratos de carbono
- 1 g
- Fibra
- 0.1 g
- Gordura saturada
- 20.9 g
- Sódio
- 681.4 mg
Receitas alternativas
Boiled Eggs
20min
Boiled rice
25min
Boiled eggs
20min
Mexican scrambled eggs
20min
Long-grain white rice
40min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Silky sweet potato mash
25min
Beef Stroganoff
1h
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Mashed potatoes for two
30min
Poached eggs with blade cover
30min