Dispositivos e acessórios
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil30 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into thin strips (5 mm thickness)250 g
-
eschalots cut into slices30 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
carrot cut into matchsticks50 g
-
snow peas trimmed30 g
-
broccoli broken into florets120 g
-
fresh ginger peeled10 g
-
garlic cloves10 g
-
tamari (see Tips)70 g
-
honey30 g
-
gluten free cornflour2 tsp
-
water2 tsp
-
sesame seeds for sprinkling
-
fresh coriander leaves, for garnishing (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
893.3 mg
Proteína
17.9 g
Energia
1147.5 kJ /
273.2 kcal
Gordura
16.4 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
11.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookidoo® Served 2021
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Cookidoo® SERVED 2024
10 Receitas
Internacional
Internacional
Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Stack up the savings
117 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Your Cookidoo® Kitchen Maestro
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Honey BBQ Chicken
1 Std.
Beef fajitas
30 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 Min
Seared steak and rocket salad
20 Min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Chinese-style chicken
25 Min
Sticky chicken
24 Std. 35 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Stir-fry beef bowl
35 Min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 Min