Dispositivos e acessórios
Yoghurt met appel en bosbessen
Preparação 15min
Total 12h 40min
8 porties
Ingredientes
De yoghurt
-
volle melk1000 g
-
120 g Griekse yoghurt, met volle melkvolle yoghurt met volle melk120 g
-
water250 g
-
citroensap30 g
De compote
-
appel in kwarten240 g
-
boter30 g
-
maïszetmeel15 g
-
water1 el
-
sinaasappelsap170 g
-
fijne suiker45 g
-
bosbessen400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
65.1 mg
Proteína
5.5 g
Energia
844.6 kJ /
201.6 kcal
Gordura
8.3 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
5.4 g
Hidratos de carbono
24.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Yoghurt
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Nenhuma avaliação
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Nenhuma avaliação
Duitse brunch
1h 15min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Nenhuma avaliação
Gewone yoghurt
14h
Pompoen vingers
1h 30min
Vanille yoghurt
12h 20min
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Yoghurt met chocolade
12h 25min
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min