Dispositivos e acessórios
350 g sjalot kleuren
Preparação 10min
Total 25min
1 portie
Ingredientes
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
45 mg
Proteína
5 g
Energia
1194 kJ /
285 kcal
Gordura
24 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hoge Temperaturen
13 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Aardbei-lavendel marshmallows
Nenhuma avaliação
Snel bladerdeeg
1h 20min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Abrikozen ketchup
Nenhuma avaliação
250 g sjalot kleuren
Nenhuma avaliação
350 g sjalot fruiten
Nenhuma avaliação
250 g sjalot fruiten
Nenhuma avaliação
Amandelpasta
1h 10min
Karamelsaus
1h 30min
Volkorenbrood
Nenhuma avaliação
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Nenhuma avaliação
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Nenhuma avaliação