Dispositivos e acessórios
Tagliatelle med steinsopp
Preparação 25min
Total 1h
4 porsjoner
Ingredientes
-
persille, fersk kun blader20 g
-
hvitløksfedd1
-
"extra virgin" olivenolje50 g
-
30 g steinsopp, tørket, bløtet i varmt vann i 20 minutter, drenertsteinsopp, fersk kuttet i skiver100 g
-
sopp, fersk delt i skiver100 g
-
salt1 ¼ ts
-
vann1200 g
-
pasta, tagliatelle300 g
-
svart pepper, nykvernet etter smak1 - 2 klyper
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
11 g
Energia
1659 kJ /
396 kcal
Gordura
13 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
54 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kokebok
158 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kylling Penne med safran
Nenhuma avaliação
Makaronigrateng med flaskegresskar
Nenhuma avaliação
Kylling-tagliatelle med pesto
Nenhuma avaliação
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Nenhuma avaliação
Pasta med tomat og aubergine
45min
Kremet ertepasta
Nenhuma avaliação
Rekelinguine med krabbe
Nenhuma avaliação
Squashpasta med røkt laks
Nenhuma avaliação
Ravioli med reke og asparges basilikum
Nenhuma avaliação
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Nenhuma avaliação
Vegetarlasagne
Nenhuma avaliação
Makaronigrateng
Nenhuma avaliação