Dispositivos e acessórios
Ristet blomkålssuppe med chili og hvidløgsolie
Preparação 15min
Total 1h 20min
4 portioner
Ingredientes
Ristet blomkål
-
blomkål skåret i buketter550 g
-
olivenolie3 spsk
-
sort peber, stødt plus extra for seasoning2 knivspids
-
gurkemeje, stødt½ spsk
Chili & hvidløgs olie
-
rød chili, frisk halve2
-
fed hvidløg4
-
havsalt1 tsk
-
olivenolie125 g
Suppe
-
løg kvarte180 g
-
olivenolie30 g
-
græskarkerner3 spsk
-
vand600 g
-
grøntsagsbouillon terning til 0,5 l.1
-
havsalt1 tsk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
1587 kJ /
382 kcal
Gordura
31 g
Hidratos de carbono
11.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hygge
8 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Suppe med blomkål og kikærter
50min
Svampebolognese med courgette-nudler
Nenhuma avaliação
Græskartærte
Nenhuma avaliação
Tortilla med courgette og falafler
25h 30min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Nenhuma avaliação
Spicy aubergine med bulgur
Nenhuma avaliação
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Nenhuma avaliação
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Nenhuma avaliação
Vegetarlasagne
Nenhuma avaliação
Galette med ost og tofudressing
Nenhuma avaliação
Quesadillas med chilichutney
Nenhuma avaliação
Salat med sobanudler og tofu
Nenhuma avaliação