Dispositivos e acessórios
Paleo Focaccia
Preparação 15min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
-
large eggs6
-
canned coconut milk4 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
coconut flour3 oz
-
almond flour1 oz
-
tapioca flour½ oz
-
baking powder paleo-approved (see Tip)1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garlic cloves thinly sliced2
-
rosemary leaves only1 - 2 sprigs
-
extra virgin olive oil2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
362 mg
Proteína
6 g
Energia
849 kJ /
203 kcal
Gordura
17 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paleo A Clean Bake
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Keto Pecan Tarts
2h 20min
Coconut Milk Yogurt
13h
Vegan Pineapple Coconut Tart
8h 30min
Paleo Baking Powder
5min
Paleo Sandwich Bread
3h 20min
Spinach and Feta Muffins
30min
Gluten-Free Seed Bread
1h 15min
Gluten-Free Herbed Pizza Crust
1h 30min
Gluten-Free Monkey Bread
1h 45min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1h 15min
Seedy Almond Low Carb Bread
1h