Dispositivos e acessórios
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
Preparação 20min
Total 2h 40min
8 porties
Ingredientes
Witte chocoladecreme
-
rijstmelk chocolade wit, in stukken160 g
-
havermoutdrank ongezoet200 g
-
agar-agar1 zakje
-
huisgemaakte vanillesuiker20 g
-
sojaroom koud300 g
Mangosaus en afwerking
-
rijpe mango in stukken350 g
-
mango-sinaas smoothie100 g
-
huisgemaakte vanillesuiker20 g
-
cacao nibs als afwerking (optioneel)
-
verse muntblaadjes als afwerking (optioneel)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
2 g
Energia
976 kJ /
233 kcal
Gordura
12 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Geflambeerde uientaart
Nenhuma avaliação
Rode en groene kerstkoekjes
2h 20min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Nenhuma avaliação
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
IJssandwich
Nenhuma avaliação
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Indiase mosterd
Nenhuma avaliação
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Canapé met ei
10min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min