Dispositivos e acessórios
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Preparação 40min
Total 2h 50min
6 porties
Ingredientes
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
84.2 mg
Proteína
6.1 g
Energia
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Gordura
21.8 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
14.2 g
Hidratos de carbono
30.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Citroenmeringuetaart
2h 30min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Mini kerstboompjes
45min
Rode kool cups met kip
25min
Vegan citroen en zwarte thee taart
1h 30min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Nenhuma avaliação
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Sinaasappelcake
1h