Dispositivos e acessórios
Bessenschuim
Preparação 10min
Total 10min
8 porties
Ingredientes
-
suiker140 g
-
gemengde rode bessen uit de diepvries500 g
-
10 - 30 g limoensapcitroensap10 - 30 g
-
eiwitten2
-
gemengde verse rode bessen voor de garnering (optioneel)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
1 g
Energia
417 kJ /
100 kcal
Gordura
0 g
Fibra
3.2 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Koffiedessert
15min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Limonade
5min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h
Bessenmousse
4h 50min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Sinaasappelcake
1h