Dispositivos e acessórios
Asperge ovenschotel
Preparação 20min
Total 1h 30min
4 porties
Ingredientes
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
23 g
Energia
1650 kJ /
395 kcal
Gordura
18 g
Fibra
7.8 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asperge
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Nenhuma avaliação
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Asperge-watermeloen salade
40min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Steak Stroganoff
45min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Hazelnootbavarois
6h 40min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Bloemkool met kaas
55min