Dispositivos e acessórios
Mustáros-kapros szósz
Preparação 10min
Total 2h 15min
350 g
Ingredientes
-
repceolaj200 g
-
kapor, friss csak a levelek10 - 15 g
-
kristálycukor ízlés szerint20 - 30 g
-
fehér borecet20 g
-
citromlé20 g
-
dijoni mustár vagy más közepesen csípős mustár25 g
-
édes mustár30 g
-
tojás sárgája1
-
só½ tk
-
feketebors, őrölt¼ tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 350 g
Proteína
10 g
Energia
8541 kJ /
2041 kcal
Gordura
211 g
Fibra
2.6 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Alap szakácskönyv
133 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bazsalikomos pesto
10min
Indiai mustár
15min
Rozmaringos vörösáfonya chutney
45min
Spenótos articsókás fokhagymás kenyér
Nenhuma avaliação
Kenyérszósz
Nenhuma avaliação
Obatzter (kenhető sajt)
10min
Gombás pástétom
Nenhuma avaliação
Chili zselé
Nenhuma avaliação
Édesburgonya frittata korianderes chili szósszal
1h 35min
Taramasalata (Ikrasaláta)
Nenhuma avaliação
Ikrasaláta
Nenhuma avaliação
Mangó chutney
Nenhuma avaliação