Dispositivos e acessórios
Steamed Trout
Preparação 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
water18 oz
-
trout fillets, with skin whole (approx. 8 oz ea.), gutted and descaled2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
429 kJ /
103 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0.1 g
Hidratos de carbono
0.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics – Chopping and Steaming
40 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Nenhuma avaliação
Steamed Shrimp
20min
Steamed Fish Fillets
25min
Steamed Spinach
20min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Steamed Fennel Bulbs
20min
Cod with Citrus Butter
50min
Shrimp & Crab Linguine
25min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min