Dispositivos e acessórios
Steamed Trout
Preparação 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
water18 oz
-
trout fillets, with skin whole (approx. 8 oz ea.), gutted and descaled2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
429 kJ /
103 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0.1 g
Hidratos de carbono
0.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics – Chopping and Steaming
40 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30min
Pomegranate Green Tea
15min
Homemade "Velvety" Cheese
4h 40min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Steamed Spinach
20min
Steamed Cubed Potatoes
40min
Steamed Button Mushrooms
35min
Steamed Asparagus
35min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Watermelon Lemonade
10min
Rhubarb and Strawberry Juice
45min
Café Au Lait (Coffee with Steamed Milk)
30min