Dispositivos e acessórios
Spinazierisotto met asperges
Preparação 20min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
ui gehalveerd50 g
-
olijfolie40 g
-
boter40 g
-
risottorijst (bv. Carnaroli)320 g
-
witte wijn60 g
-
water720 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
groene asperges topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)500 g
-
rauwe ham in reepjes100 g
-
geschaafde amandelen50 g
-
zout1 snuifje
-
verse jonge spinazie150 g
-
gefermenteerde melk90 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
26 g
Energia
3008 kJ /
718 kcal
Gordura
36 g
Hidratos de carbono
70 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Betty Bossi
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Nenhuma avaliação
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Zalm en venkel risotto
25min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Pompoenrisotto met spek
25min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min