Dispositivos e acessórios
Zalmtartaar
Preparação 10min
Total 10min
6 porties
Ingredientes
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
10 g
Energia
560 kJ /
134 kcal
Gordura
10 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vitello tonnato
13h
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Turkse gekruide lamshapjes
1h 30min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Sangria
10min
Gazpacho
1h 15min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Detoxsapje met appel en peer
10min
Detoxsapje “Gave huid”
10min