Dispositivos e acessórios
Spaghetti carbonara
Preparação 20min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
pecorinokaas (opcional)30 g
-
sjalot (30 g)1
-
baconblokjes150 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
water1200 g
-
zout¾ tl
-
pasta, droog350 g
-
eieren3
-
eierdooier1
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
27 g
Energia
2528 kJ /
604 kcal
Gordura
27 g
Fibra
4.6 g
Hidratos de carbono
63 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Quiche lorraine
50min
Tagliatelle met broccoli
15min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Steak Stroganoff
45min
Varkenshaasje in papillot
1h
Frambozen - limoensorbet
Nenhuma avaliação
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Rundvlees Stroganoff
1h
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min