Dispositivos e acessórios
Abrikozen ketchup
Preparação 15min
Total 45min
4 portie
Ingredientes
-
zachte gedroogde abrikozen, ontpit200 g
-
water600 g
-
gele tomaten rijp, steelbasis verwijderd400 g
-
verse gember in fijne plakjes20 g
-
uien gehalveerd125 g
-
teentje knoflook1
-
olie2 el
-
suiker70 g
-
ciderazijn80 g
-
zout1 tl
-
mosterdzaad helder1 tl
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
gemalen piment1 snuifje
-
gedroogde gemalen kurkuma¼ tl
-
kruidnagel1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portie
Proteína
17 g
Energia
4900 kJ /
1172 kcal
Gordura
24 g
Hidratos de carbono
186 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sauzen
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Wit Brood
Nenhuma avaliação
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Kimchi kaasdip
Nenhuma avaliação
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Nenhuma avaliação
Levercake
1h 50min
Crème anglaise
15min
350 g sjalot kleuren
Nenhuma avaliação
Abrikozenlikeur
30min
Hot dogs
35min
Venkelsapje
10min
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Nenhuma avaliação