Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 fire ceapă verde, curățate și tăiate bucăți
- 500 g cârnați de porc cruzi, scoși din membrană (vezi recomandare)
- 1 linguriță cimbru uscat
- 1 linguriță pătrunjel uscat
- 20 g sos Worcestershire
- 375 g aluat pentru foitaj (Foaie de 25 x 40 cm - vezi recomandare)
- 1 ou, ușor bătut
- ketchup, pentru servire
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 2810 kJ / 669.1 kcal
- Proteína
- 22.5 g
- Hidratos de carbono
- 39.6 g
- Gordura
- 46.3 g
- Gordura saturada
- 21.8 g
- Fibra
- 5.7 g
- Sódio
- 1229.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Aluat de choux
2h
Foitaj rapid
1h 20min
Pâine cu lapte
2h 20min
Cake pops
2h
Rulouri de vită pizzaiola
1 Std. 10 Min
Ruladă de carne
1h 20min
Rulouri de porc cu spanac
55 Min
Spată rulată de miel, la cuptor
2 Std. 30 Min
Chec cu lămâie la aburi
2h 20min
Baghetă
3 Std. 45 Min
Carne de porc înăbușită, în chifle coapte la Varoma
3h
Pui cu ardei gras
1 Std.