Dispositivos e acessórios
Fruit Tart
Preparação 30min
Total 2h 40min
12 portions
Ingredientes
Pastry Dough
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
sugar5 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
-
unsalted butter cold, in pieces5 ½ oz
-
salt1 pinch
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
Pastry Cream
-
lemon thin peel only, no white pith, plus extra zested, to garnish1
-
sugar4 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
corn starch1 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
whole milk17 oz
-
mixed fresh fruit (approx. 3 pints)20 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
43 mg
Proteína
6 g
Energia
1552 kJ /
371 kcal
Gordura
15 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tiramisu
5h 20min
Orange Curd Tart
1h 20min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle
2h 55min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Flan Pudding
3h
Cinnamon Rolls
3h
Bananas Foster Bread Pudding
1h 50min
Cheesecake (Baked)
7h 20min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1h 45min
Strawberry Custard Tart
2h
Chocolate Babka
3h