Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry Dough
- 12 ½ oz all-purpose flour
- 4 oz confectioners sugar
- 2 oz almond flour
- ⅛ tsp salt
- 6 oz unsalted butter, diced, chilled
- 1 large egg
- 1 egg yolk, from a large egg
- 1 tsp ice water
Olive Oil Cake
- 7 oz all-purpose flour
- 3 large eggs
- 4 ½ oz extra virgin olive oil
- 3 ½ oz sugar
- 2 oz whole milk
- 1 ½ tsp baking powder
Lemon Basil Cream
- 1 ½ sheets gelatin, silver grade (approx. 3.5 g)
- ice water, to cover
- 4 large eggs
- 5 oz sugar
- 5 oz unsalted butter, diced
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 5 oz lemon juice, from 2 large lemons
- 8 - 10 fresh basil leaves, plus extra to decorate
Assembly
- 16 oz fresh berries, to decorate
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 2749 kJ / 657 kcal
- Proteína
- 11 g
- Hidratos de carbono
- 70 g
- Gordura
- 38 g
- Gordura saturada
- 16 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 127 mg
Receitas alternativas
Baklava with Walnuts
3ωρ.
Cheesecake (Baked)
7 Std. 20 Min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1h 30min
Flan Pudding
3ωρ.
Frozen Lime Pie
4h 30min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 Std. 10 Min
Fruit Tart
2 godz. 40 min
Paris Brest
6 godz. 40 min
Basque Burnt Cheesecake
3 Std. 10 Min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9 Std. 35 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2 Std.